Suveks vormi! Brigitte Susanne Hunt õpetab koos Kaisa Rooniga korralikult kaloreid põletama

uudised.ee

Brigitte blogis on seekord külas juutuuber ja tantsija Kaisa Roon, kellega tehakse läbi Brigitte treeningkava, mis sobib oma raskusastmelt ka algajatele. Roon jagab oma mõtteid teekonnast tervislikuma eluni ning avaldab, et tema jaoks sai kõik alguse tegelikult toitumishäirest. Muuhulgas tutvustab Brigitte oma blogi uut suunda, kus külas hakkavad käima tuntud ja paljulubavad suunamudijad. 

Brigitte blogis on seekord külas juutuuber ja tantsija Kaisa Roon, kellega tehakse läbi Brigitte treeningkava, mis sobib oma raskusastmelt ka algajatele. Roon jagab oma mõtteid teekonnast tervislikuma eluni ning avaldab, et tema jaoks sai kõik alguse tegelikult toitumishäirest. Muuhulgas tutvustab Brigitte oma blogi uut suunda, kus külas hakkavad käima tuntud ja paljulubavad suunamudijad. 

Kommentaarid puuduvad