Vau! Hinnatud psühhoterapeut Ants Rootslane on võimeline viima inimese distantsilt hüpnoosi

uudised.ee

Psühhoterapeut ja hüpnotisöör Ants Rootslane tegi Star FM-i programmis üllatava avalduse, kui teatas, et hüpnoosi on võimalik läbi viia ka distantsilt. Lisaks rääkis Rootslane lähemalt sellest, milliste probleemidega koroonaajal tema poole pöördutakse ja miks tema teenus nii kallis on.

Esmalt uuris saatejuht Marko Lõhmus, kust pärineb hüpnotisööri nii suursugune perekonnanimi. “See nimi on alguse saanud Rootsi kuninga vennalt, kes tegi ilmselt ühe minu esiisadest siia Eestisse valmis,” avaldab Ants, et ajaloo uurijad on seda kinnitanud.

Praegusele ajale kohaselt tuleb kokkupuuteid teiste inimestega vältida, kuid Rootslasele see muret ei valmista. Nimelt on hüpnotisöör võimeline hüpnoosi läbi viima kuni 40 kilomeetri kauguselt. “Kui ma olen inimesega vähemalt kuus sekundit kontakti omanud, siis on mul selle inimese energia teada ja mul on võimalik teda hiljem mõjutada,” selgitab Ants ja lisab, et lähtudes eetilisest kaalutlusest on sellist asja võimalik teha vaid kokkuleppel. 

Psühhoterapeudi sõnul on ka füüsikud tõestanud, et me oleme alateadvuses kõik üks. “Sa pead inimest tundma ja teadma, mis toimib ja mille kaudu saab tema sisse minna,” kirjeldab mees oma võtteid.

Küsimusele, kuidas on üldse võimalik hüpnoosiga tegeleda, vastab Ants: “seda on võimalik õppida, aga väga vähestel on selline peenem inimeste taju, et sa suudad neid hüpnoosi viia.” Hüpnotisööre on Eestis vähe ja neid saab üles lugeda vaid ühe käe sõrmedel. Rootslane tunnistab, et olnud on ka juhtumeid, kus inimene ei allu hüpnoosile. “Aasta jooksul 3-4 inimest oli, kelle ma ära saatsin. Leidub neid, kes on väga tugeva kaitsega ja ei usalda iseennast ega terapeuti. Inimene viib end tegelikult ise hüpnoosi, aga terapeuti on vaja lihtsalt suunamiseks, mistõttu tuleb viimast usaldada.”

Põhiprobleemid, millega Rootslase poole pöördutakse on ikka suhted, lisaks sõltuvused, hirmud ja minevikutraumad. Terapeudi hinnangu on võimalik inimese mälestuspilte ümber muuta ja uus emotsioon kehasse tekitada. Inimestele on laastavalt mõjunud ka koroonaaeg, mil lohutust otsitakse alkoholist ja mis veel hullem, ka narkootikumidest. “Kokaiin on väga populaarne praegusel ajal,” tõdeb mees.

Mis puudutab katkiseid suhteid, siis Rootslase sõnul on paljud düsfunktsionaalsed perekonnad ja omavaheline kommunikatsioon näib täiesti puudulik. Ants kasutab oma töös üht uuema aja psühhoteraapia liiki, milleks on konstellatsioon.

24-aastane Ants Rootslane on üks Eesti tuntumaid ja nõutumaid psühhoterapeute, kes on läbi viinud üle 3000 teraapia ja aidanud inimestel üles leida jõu, avastamaks endas parim! “Olen oma mitmeaastaste õpingute tulemusel leidnud meetodid, millega teisi oma teel edasi aidata. Iga-aastane sadade inimeste positiivne tagasiside on märk kvaliteetsest teraapiast. Olen edukalt reele tagasi aidanud ka mitmeid väga häid terapeute ja psühholooge, kes on inimeste muredesse ära uppunud ja iseendaga kontakti kaotanud. Need kogemused kasvavad iga päevaga,” seisab tema kodulehel

Kuula täispikka intervjuud Star FM-i hommikuprogrammist!
 

Kommentaarid puuduvad