Mis juhtus? Sissi peab ajutiselt laulmisest loobuma: mu hääl pandi küll pausile, aga elu liigub sellevõrra edasi

Duubel

"Duublis" on külas laulja Sissi, kelle lauljakarjäär on hetkel pausil. Küsime, miks see nii on ning räägime temaga ka armastusest.

Kuivõrd on endiselt käimas pandeemia ja artistidel on niigi esinemisvõimalused piiratud, siis Sissit sundis laulmisest pausi tegema tema hääl. "Minu häälepaelad ja hingamissüsteem toimivad valesti ja nii juba 5 aastat. Ma alguses ei saanud sellele pihta, aga edasine oli juba nagu doominoefekt," kirjeldab ta. 

Nüüd tegeleb ta aktiivselt õige hingamise, laulmise ja heli tekitamise õppimisega. Varem nimelt tekkisid tal iga kord pärast laulmist hingamisraskused ja tal tõusis palavik. Kuigi arstid lubasid, et kui Sissi korralikult harjutab, saab ta ehk detsembris uuesti laulma asuda, siis neiu ise loodab juba suve lõpuks lavadele naasta. 

Kuigi Sissi laulmisega tegeleda ei saa, on ta avastanud enda jaoks mitmeid muid väärtuseid. "Mu elus on palju kunsti ja ma olen õppinud mitte edasi lükkama asju, mida ma peaksin tegema. Minu hääl võib-olla pandi pausile, aga elu liigub sellevõrra edasi," sõnab ta.

Üllatuslikult selgub ka, et Sissil on teinegi salajane kirg, milleks on sisekujundus. 

Kirge tunneb Sissi ka oma kaaslase Madise suhtes, kellega kohtus Tinderis. Üheskoos on käidud ka reisil ja Sissi sõnul on tegemist tõeliselt ideaalse reisikaaslasega, kellega on tore koos nii juttu ajada kui ka vaikuses eraldi asju teha.

Vaata täispikka intervjuud videost!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11581510[/embed]

Kommentaarid puuduvad