Valus hoop! Naabrisaates röövisid vigade parandused väärtuslikku töö- ja puhkeaega

uudised.ee

Sel korral said naabrid tagasi platsile alles siis kui PUR projekti eksperdid lõpetasid. Peale jõulist vahusisu tuli aluspind üle vaadata, vajadusel sirgemaks sättida ning parandada ilmnenud varem tehtud vead. Eilses saates oli naabrite töömaht suur ja kohtunik Taivo asjakohane kriitika kõlas mõne naabripaari arvates liiga karmilt.

Kelly ja Joosepi majja pidi Taivo päris palju teibikesi riputama, sest seinad ei tohiks olla ligi sentimeetri jagu kõverad. Pesamunad pidid selle eest rivistusel oma punasele rosetile järgi minema. Merillil ja Askol oli mõni sein veidi kõver, aga vähemalt konteineriajalugu tegevat palkseina hindas kohtunik kõrgelt. Ka 
Diana ja Hannes pidid mõnelt kipsplaadilt küsima, et miks ta seinas viltu on, kuid üldpilt polnud hull. Kerdi ja Anna-Liisa “parem lohk kui muhk” taktika seinte sirgeks ajamisel tundus toimivat, sest nende tubadest leidis Taivo kõige vähem vigu. Värsked hingesugulased said preemiaks kuldse roseti ja 500 eurot Bauhofi krediiti.

Kert ja Anna-Liisa said eelmises saates Kelly ja Joosepi poolt antud kuldse roseti ning nüüd, kui neil oli võimalus kedagi tunnustada, otsustasid nad heateoga vastata ja oma kuldse roseti pesamunadele kinkida.

Pahteldamismängus anti naistele tund aega, et loosi teel saadud majas seinad ja nurgad korrektselt pahtli alla saada. Hindama tuli tõeline proff, Tikkurila müügidirektor Meelis Tarto. Kuigi kõik naabrid said üllatavalt hästi hakkama ja kõik seinad olid vähemalt parandatavad, võitis meisterliku pahteldamistöö eest kuldse roseti Kelly. 

Samal ajal kui naised pahtliga sõbrunesid, tuli meestel oma kallitele kaasadele ehteid valmistada. Valikus oli kõiksugu hõbedast ja kuldset: mutrid, seibid, ketid ja kõike muud, mida saatejuhid ehitusplatsilt kokku korjasid. Pimehindamise tulemusena valisid naised ilusaimaks Kerdi valmistatud käevõru ning sellega teenisid värsked hingesugulased endale veel ühe võiduroseti.

Hingetõmbepausi on naabritel järgmise nädala jooksul raske leida, sest majadele tuleb paigaldada aknad ja valmis peavad saama kõik maalritööd. Pahteldamisega sai juba algus tehtud, nüüd tuleb ainult sama hooga jätkata!

Vaata “Naabrist parem” 4. osa järele:

Kommentaarid puuduvad