Elina Nechayeva kokakunst meelitab maasikate metsa!

uudised.ee

Täna võtab TV3 Joel Ostrati õhtusöögisaates kokkamise väljakutse vastu ooperilaulja Elina Nechayeva, kelle dessert „Maasika mets“ lausa sulab suus.

Lisaks sellele, et ooperilaulja Elina Nechayeva peab end perfektsionistiks kontserdilaval, on ta seda ka koduköögis. Juba enne Joelile kokkamist on ta teinud tublisti proovi, et kõik road pereretseptide järgi veatult õnnestuksid. Ometi tuleb Elinal närv sisse…


Foto: TV3


Foto: TV3

Õhtusööki pakub Elina prantsusepärases restoranis Brasserie 11, kus lõpliku lihvi saab kogu tema menüü, kuhu kuuluvad näiteks ka kitsejuustu sõrnikud, marineeritud paprika, ratatouille ja tomatisalat.


Foto: TV3

Elina Nechayeva retseptid leiad SIIT!

„Joel Ostrati suur õhtusöök“ Elina Nechayevaga on TV3s täna kell 20.00!

Kommentaarid puuduvad