Maalikunstnik Aili Vindi sünnipäev on aasta ühel ilusamal ajal

Sirje Eesmaa

Homme on imelisel maalikunstnikul Aili Vindil 80. sünnipäev. 54 aastat on tandemina käidud koos abikaasa Toomas Vindiga, kunstniku ja kirjanikuga. Just Aili Vindi sünnipäevaks puhkevad igal aastal õide tema krookused ringis ümber kastanipuu, ja tegelikult nimetabki ta praegust aega hoopis kastani sünnipäevaks.

 

Maalikunstnik Aili Vint meenutab: armastus tuli vägisi väravast sisse

Lõbus lugu: Aili Vint ehmatas KGB nuhid aiast minema

Homme on imelisel maalikunstnikul Aili Vindil 80. sünnipäev. 54 aastat on tandemina käidud koos abikaasa Toomas Vindiga, kunstniku ja kirjanikuga. Just Aili Vindi sünnipäevaks puhkevad igal aastal õide tema krookused ringis ümber kastanipuu, ja tegelikult nimetabki ta praegust aega hoopis kastani sünnipäevaks.

 

Maalikunstnik Aili Vint meenutab: armastus tuli vägisi väravast sisse

Lõbus lugu: Aili Vint ehmatas KGB nuhid aiast minema

Kommentaarid puuduvad