Märt Avandi taandub Pardiralli korraldamisest: see toimib suurepäraselt ka minuta

uudised.ee

Sel aastal on kavas kaheksas Pardiralli, mida senini on juhtinud Märt Avandi. Nüüd otsustas Avandi teatepulga üle anda. 

“Meie liit on kasvanud nii suureks ja tugevaks, et minu isik või nägu ei anna sellele enam midagi juurde ega võta ära. Aga ta toimib kindlasti suurepäraselt ka ilma minu kohaloluta,” vahendas ERRi Menu Avandi sõnu. 

Seitsme aasta jooksul on Pardiralliga kogutud üle miljoni euro. “Oleme selle rahaga teinud väga palju head. Me ei ole isegi kokku lugenud neid tänulikke peresid ja särasilmseid lapsi, keda oleme väga rasketes olukordades ja väga trööstitutes muredes saanud aidata,” tõdes vähihaigete laste vanemate liidu juhatuse esimees Kaili Semm.

Sel aastal toimub Pardiralli 1. juunil ja korraldajad loodavad vette lasta 15 247 parti. 

 

Artikkel refereeritud ERRi Menust

Kommentaarid puuduvad