Keili Sükijainen avaldas kurbnaljaka tõe oma Instagrami fotode taga

uudised.ee

Sotsiaalmeedias ei ole kõik ei ole alati nii, nagu tundub ja tihti jääb tuunitud ja ilustatud fotodelt olukorrast märksa parem mulje kui tegelikkuses on. Sky.ee uues saates “Tõde minu Instagrami piltide taga” rääkis oma kaadritagustest hetkedest särav saatejuht Keili Sükijainen, kellel on platvormil üle 30 tuhande jälgija. 

Keili võttis luubi alla mitu pilti ja rääkis nende sünnilugudest. Näiteks imeilus Bali riisipõllul tehtud pilt võttis üle nädala aega, et valmis saada, sest alatihti vedas neid alt ilm ja küll ei leitud õiget lokatsiooni foto tegemiseks. Loo püänt on see, et foto, mille nimel Keili nii palju vaeva nägi, pidi minema kasutusele ajakirja kaanepildina, aga lõppude lõpuks seda ei kasutatudki. "Ma mõtlesin, et siit tuleb kas lahutus või arve," oli Keili ajakirja otsusest morjendatud. 

Teisel pildil on Keili kolme Magnumi jäätisega, mis tundub justkui idülliliselt muretu ja suvine, ent nende jäätiste nimel kappas ta koos sõbrannaga läbi pea kõik Nizza linna supermarketid. "Neid oli Prantsusmaal igal pool! Indoneesias ka iga nurga peal," naerab Keili, kuidas jäätiste leidmine osutus oodatumast palju raskemaks. 

Vaata videot portaalist sky.ee!

Kommentaarid puuduvad