Räppar Yasmyn põrutab: illusioon, et USA on parim riik maailmas, on täielik vale!

uudised.ee

Muusik Yasmyn on jõudnud arusaamale, et ei sooviks elada Ameerika Ühendriikides, sest illusioon USA-st kui maailma parimast riigist on tema arvates võlts.

Yasmyn elas lapsena USA-s koos oma vanematega ning on riiki külastanud ka hiljem. "Mulle meeldisid need inimesed, kellega hängisin, aga olen aru saanud et ma ei tahaks väga USA-s elada, ei Los Angeleses ega New Yorgis. See illusioon, et see on parim riik maailmas, tundub täielik vale, sest tegelikult on see täielik kolmanda maailma riik," rääkis Yasmyn Raadio 2 hommikuprogrammis.

Väiksena elas ta New Yorgis, kuid hiljem külastas ta ka Los Angelest. "Los Angeleses peab sul olema auto, et seal elada, sul peab olema hästi palju raha ehk normaalne töökoht või vanemad, kes maksavad sulle. Seal on ka hästi palju kodutuid," rääkis Yasmyn glamuurse linna pahupoolest ja lisas, et seal on palju ebavõrdsust.

Kommentaarid puuduvad