Selgusid Kapa Festivali tänavused esinejad

uudised.ee

21. augustil Kohilas, Tohisoo mõisapargis toimuv Kapa Festival tegi teatavaks tänavused esinejad.

Festivali peaesinejana astub kuulajate ette kodumaine folk-rock muusika lipulaev Trad.Attack!. Kaheksa aastat tagasi Eesti muusikataevasse ereda komeedina lennanud bänd on esinenud kümnetes riikides üle maailma ning pälvinud hulgaliselt muusikaauhindu. Eelmisel aastal ilmunud albumiga „Make Your Move” jõuti esimese Eesti bändina Grammy’de eelselektsiooni ning albumilt pärit looga „Armasta mind” võideti Eesti muusikaauhindade jagamisel parima laulu tiitel.

Trad.Attack!-i kitarristi Jalmar Vabarna sõnul on bändil hea meel sel suvel kodumaal kontserte anda. „Kui muidu on meie suved möödunud suuresti välismaal tuuritades, siis tänavu kasutame võimalust ja anname valitud kontserdid kodumaisele publikule. Kapa Festival on pika traditsiooniga muusikasündmus – ootame väga sealse publikuga kohtumist,” sõnas Vabarna. 

Lisaks Trad.Attack!-ile esinevad festivalil möödunud aastal oma bändiga 10. tegutsemisaastat tähistanud Lenna ning populaarse albumi „Omaenese ilus ja veas” üllitanud Mari Jürjens. 

Kapa Festivali lavale astub veel nii kodumaisel kui ka rahvusvahelisel areenil ilma teinud elektroonilise popi kooslus I Wear* Experiment, Mikk Saare sooloprojektist välja kasvanud rock-punt Colors of Today, kollektiivid Merwis, Sk!ve, lambandaz jpt. 

Festivali päeva veab näitleja Kait Kall.

Igal aastal hulgaliselt muusikasõpru võõrustav Kapa Festival toimub Kohilas, Tohisoo mõisapargis, vaid 30 kilomeetri kaugusel Tallinnast. Sündmusele pääseb mugavalt nii rongi kui ka bussiga. Samuti on loodud festivali külastajate mugav võimalus sõita Tallinnast festivalile ja hiljem tagasi Kapa Festivali eribussidega. 

Piletid sündmusele on müügil Ticketeris. Lisainfot leiab festivali kodulehelt.

Kommentaarid puuduvad