Ups! Jürgen Ligi jäi volikogu istungil kaamerasilma ette ilma püksteta

uudised.ee

Viimasel ajal satuvad erinevad riigikogu liikmed riburadapidi veebiistungite ajal piinlikku olukorda ja nüüd on järg reformierakondlase Jürgen Ligi käes.

Nimelt otsustas neljapäevasel Tallinna volikogu istungil Ligi ühel hetkel oma kohalt lahkuda ning läks kööginurka askeldama. Seal tõmbas ta endal natuke pükse maha, toimetas midagi enda ees ja tõmbas siis püksid jalga.

"See oli eelmine istung, kui helistati ja hoiatati, et arvuti kaamera oli sisse jäänud. Olin riietumas ja pildil ongi traksidega rattapüksid rebadel. Vaataja fantaasiale jääb küllap ruumi," selgitas poliitik olukorda ja lisas, et oli vahetult enne Teamsi veebikeskkonnas toimuvat koosolekut käinud rattaga sõitmas.

Ligi kinnitas, et kogu olukord tekkis tehnilisest probleemist. "Minul oli seekord arvuti, kus kaamera avaneb nähtavasti automaatselt, kui tavaliselt on iPad, kus kaamera on välistatud. Volikogus töö isegi seisis IT rikke pärast ja kuigi heli oli, ei saanud kogu ühendusest aru," lisas poliitik.

Artikkel refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad