Billie Eilish avaldab suvel uue albumi: see on mu lemmikprojekt läbi aegade!

uudised.ee

Billie Eilishil on fännidele häid uudiseid! Nimelt avaldas lauljatar oma uuel Instagrami fotol järgmise albumi ilmumise kuupäeva koos lugude nimekirjaga.

Billie uus album “Happier Than Ever” ilmub selle aasta 30. juulil. ”See on mu lemmikprojekt läbi aegade ja ma olen nii elevil ja soovin, et te juba kuulaksite seda. Ma pole kunagi ühtegi projekti suurema armastusega teinud kui seda. Loodan, et te tunnete seda plaati kuulates sama. Samuti, neljapäeval tuleb uus lugu välja”

Happier Than Ever lugude list:

1 Getting Older
2 I Didn’t Change My Number
3 Billie Bossa Nova
4 my future
5 Oxytocin
6 GOLDWING
7 Lost Cause
8 Halley’s Comet
9 Not My Responsibility
10 OverHeated
11 Everybody Dies
12 Your Power
13 NDA
14 Therefore I Am
15 Happier Than Ever
16 Male Fantasy

Kommentaarid puuduvad