„Naabrist parema“ suur küsimus – kas kõik mängivad ausat mängu?

uudised.ee

Täna jätkub TV3 ehitusseiklus „Naabrist parem“ ootamatute üllatustega, kuna suures töötuhinas kruvinud pinged annavad tunda ja panevad kahtlema, kas kõik mängivad ausat mängu.

Naabrite ehitusteekond on jõudnud täpselt poole peale ning lõputu pahteldamise, lihvimise ja värvimise tulemusena on konteinermajakeste toad juba kenad. Tööriistu ei saa veel nurka visata, sest isegi akende paigaldamisega on omajagu pusimist.

Diana ja Hannes on jaganud oma aega ennastunustavalt ehituse, töö ja pereelu vahel ning suure pinge, arusaamatuste ja väsimuse tagajärjena voolavad mööda Diana põski suured pisarad. Hullud ehitajad võtavad hetke, et sügavalt sisse-välja hingata ning asuvad südikalt oma saunamaja edasi ehitama. 

Ka Kelly ja Joosep võitlevad pingete ja pisaratega, sest seina ebatasasustest pole sugugi lihtne lahti saada. Üht suurt eksimust pahteldamise alal õnnestub pesamunadel vältida tänu naabrite pool uudistamisele.

Merillil ja Askol pole pahtlilabidaga midagi peale hakata, sest kipsi asemel on neil seinas laudis. See-eest pintslikäsi ei saa hetkekski puhata – kogu taaskasutatud puit tuleb mitmeid kordi saunasupiga üle võõbata, soovitatavalt laulu saatel.

Kert ja Anna-Liisa naudivad pereliikmete meisterlikke abikäsi ja võtavad ette aina uusi ja erilisi lisaprojekte. Selleks, et kõik alustatu lõpule viia, pingutavad värsked hingesugulased varajaste hommikutundideni. 

Rivistusel selgub, et akende paigaldamist ja maalritöid hindavad kõige karmimad kriitikud ja nädala ülesande tõelised spetsialistid – naabrid ise. Konkurentide majades ei jää ükski pisiviga märkamata ja paremusjärjestuse otsust kaalutakse hoolega. Enne oma majades tööle asumist saavad naabrid kätt harjutada põrandamängus, mis võtab ootamatu pöörde. 

„Naabrist parem“ on TV3s täna kell 21.30.

Kommentaarid puuduvad