Pilk peale! Tommy Cash avaldas Kuressaares filmitud muusikavideo

uudised.ee

Artist Tommy Cash avaldas täna uhiuue muusikavideo “Racked”. Lugu on pärit aprilli alguses ilmunud albumilt “Moneysutra”. Ühtlasi kuulutab muusik välja 2022. aasta maailmaturnee.

Muusikavideo on üles filmitud erinevates lokatsioonides Baltikumis ja see viib meid tagasi keskkaega. On teada, et aprilli alguses filmiti osa sellest ka Kuressaare linnuses. Video on lavastanud Anna Himma. Loodud visuaalid on Tommyle omaselt avangardsed ning mängivad keskaegse mütoloogia, religiooni ja esoteerika teemadel.

“Selle video loomise teekond on olnud pikk. Õige kontseptsiooni leidmine on võtnud enam kui aasta ning selle käigus on laual olnud lausa 3-4 erinevat valmis kirjutatud versiooni koos joonistustega kaadritest. Kuid alati seisis midagi tee peal ees kuni ühel ilusal päeval jõudsime mõtteni keskaegsest lähenemisest. See oli kõikidest nendest mõtetest keerukaim teostada, kuid Anna Himma töötas selle ideega talle omase stiilitunde ning professionaalsusega”, kirjeldab Tommy.

Muusik teavitab ka suurest maailmatuurist järgmisel aastal. Turnee algab San Fransiscost 10. veebruaril 2022 ning see vältab ligi kolm kuud läbi USA, Euroopa, Skandinaavia ja Venemaa. Kontserti Eestis on oodata kevadel 2022.

Kommentaarid puuduvad