Marek Sadam senistest kogemustest: N-Euro perioodita ma ei oleks selline inimene

Duubel

"Duublil" käis külas laulja ja laulukirjutaja Marek Sadam, kes rääkis nii enda koerast kui muusikast. 

Sadam rääkis, et Donna tuli tema ellu varjupaigast ja on talle ideaalne kaasalne. Mehe sõnul ei ole head esinemispaika lihtne leida. "Tartus teeme esinemise ERMi silla otsas, aga minu unistus on Kasari sild – kontsert on ühes otsas ja rahvas silla peal. Kaalume teha ka Kalevi jahtklubi juures," ütles Sadam. 

Saatekülaline rõhutas, et senised kogemused on teda väga palju aidanud: "kui ma ei oleks elanud N-Euro perioodi läbi, siis ei kirjutaks ma sellist muusikat. Õppisin ennast tundma ja õppisin enda nõrku kohti välja selekteerima. Olen eraklik inimene, mulle meeldib kirjutada rahulikus keskkonnas." 

Sadam avaldas, miks ta salvestas laulu "Ma otsin." "On üllatav, kui palju on Eestis kaua kadunud inimesi. See on austusavaldus neid otsivatele inimestele ja mures lähedastele," rääkis ta. 

 

Kommentaarid puuduvad