Õnnesoovid! Lauri Pedaja ja tema elukaaslase Getheli perre sündis tütar

uudised.ee

Näitleja ja sisulooja Lauri Pedaja annab Instagrami vahendusel teada, et täna varahommikul sündis tema ja elukaaslase Getheli perre tütar.

Uuele ilmakodanikule pandi nimeks Aria, kes on värske isa sõnul terve kui purikas ning ka emaga on kõik korras. 

"Täna öösel kell 2 äratas Gethel mind teatega, et tal hakkas sünnitustegevus. Tuhud tulid ja läksid, Gethelis ärkas ürgnaine, kes tegi järjest madalamat ja valjumat häält," kirjeldab Lauri magamata ööd.

"Au ja kiitus mu kullakallile Gethelile, kes tegi spordikeeli suurepärase soorituse. Kui tavaliselt on esimene sünnitus naiste jaoks maraton, siis Gethel tegi selle asja ära n-ö staadioniringiga. Minul polnud teha muud, kui raja ääres lipuga lehvitada ja hõisata," tõdeb värske isa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauri Pedaja (@lauripedaja)

Kommentaarid puuduvad