Saame tuttavaks! „Koroonastressi viharavi“ toob kokku kuus eriti närvis ja raevukat eestlast

uudised.ee

Selle telekevade kõige pöörasem erisaate „Koroonastressi viharavi“ keskmes on kuus Eesti inimest, kes saavad oma viimase koroona-aasta jooksul kuhjunud stressi ja pinged välja elada klassikalise viharavi abil, mis tähendab erinevate objektide ja esemete lõhkumist. Saame osalejatega tuttavaks!

Kristina, 30

Kurja viiruse eest suurde linna põgenenud kondiiter. Siiani on Kristina koroonastressi maandada üritanud tainast sõtkudes. Sellest aga ei piisa! Kristina viharavi toimub Tallinnas asuvas eramajas. 


Raul, 38 

Kristiine linnaosa vihaseim abielumees, kelle püha raev ei anna armu ei päikesetõusuvalitsusele ega ka palavalt armastatud muusikainstrumentidele! Rauli viharavi saab hoo sisse ühes suvilas. 


Tiiu, 37

Pealtnäha malbe liiklusreguleerija Tartust. Tiiu vihkab kriisi ajal ahvistunud autojuhte ja kui Tiiu saaks, teeks ta neist kõigist jalamehed! Tiiu poolt ihaldatud viharavi objekt asub Paldiskis Kuusakoski teenindusplatsil.

Randar, 24

2 meetrit ja 1 sent vahutavat viha. See mees on kõige lühema süütenööriga gamer ja striimer Pärnumaalt! Randari päralt on mängupõrgu ning ruum, kuhu saab siseneda vaid läbi seina.

Marko ehk „Joker”, 44

Koroonapiirangute tõttu tohutu rauapuuduse käes podisev profikulturist Mustamäelt. Üle kõige igatseb Joker suve, sest siis on jõusaalid jälle lahti. Tänu sidemetele saab Joker oma jõusaali, mis avatakse Kuusakoski teenindusplatsil õudsat lõppu ootavas lõõtsaga bussis.

Mari-Liis, 28

Vihane kokk, kes tuleb turistide poolt hüljatud SPA-paradiisist Pärnust. Üle kõige vihkab Mari-Liis koroonapaanikat külvavaid loomastunud ajakirjanikke. Selline tüdruk tuleb raviks pista lihtsalt puuri ja vaadata siis, mis juhtuma hakkab. 

"Koroonastressi viharavi" suursugune eriprojekt on TV3 eetris 10. mail kell 20!

Vaata ka: TV3 eriti pöörases erisaates vabaneb koroonastress viharaviga!

Vaata ka, kuidas kommenteerib neljaliikmeline paneel antud projekti ja selle osalejaid!

Kommentaarid puuduvad