Priit Pius: lollitamise ja näitlemise nälg on väga suur

uudised.ee

Tallinna Linnateatri näitlejal Priit Piusil on aasta kulgenud õnnelikult ja hästi, küll aga on ta saanud teatrilaval näitlemise asemel mängida rohkem filmides ja sarjades ning veeta aega pere seltsis. 

Näiteks tõi “Alo” sarja tegemine Piusi sõnul uut hingamist ja tõi tagasi inimeste sekka. “Kõik kaadri taga olevad inimesed, näitlejad ehk kogu tiim olid toredad ja läbisaamine hea ning kokkuvõttes sai väga palju nalja,” meenutab Priit.

Üle pika aja sai näitleja enda sõnul sarjas teistmoodi ja vabamas vormis rolli mängida. Seetõttu ootas Priit võtteid väga ning nautis igat päeva. “Lollitamise ja näitlemise nälg oli olnud nii suur, et seal oli ennast hästi tore välja elada,” lisab ta. 

Artikkel refereeritud Naistelehest.

Kommentaarid puuduvad