SUME Festival muutub kahepäevaseks: esinejate nimekirja lisandusid mitmed Eesti artistid

uudised.ee

Eelmisel aastal edasi lükatud SUME Festival toimub tänavu kahel päeval, 2. ja 3. juulil Tallinnas, Noblessneri sadamalinnakus. Pealava esinejate hulka lisandusid Trad.Attack! ja ANETT. Kõik 2020. aastal ostetud SUME Festivali ühe päeva piletid kehtivad automaatselt kahel päeval SUME Festival 2021 festivalipassidena ning neid ümber vahetada pole tarvis.

SUME Festivali pealaval astuvad kahe päeva jooksul üles Trad.Attack!. NOËP, Ewert and The Two Dragons, nublu, Liis Lemsalu, Gram-Of-Fun, Rita Ray ja ANETT. Koguperefestivali teist lava kureerib TIKS plaadifirma ja peosari. TIKS Music Garden laval esinevad plaadifirma ja peosarja artistid ja sõbrad: YASMYN, Maris Pihlap, Rahel, EiK, jonas.f.k ja Jon Hazel. Plaadimängijate taga astuvad üles Liisi Voolaid, Joshua Stephenz, Peeter Ehala ja Sander Mölder.

„Aastane puhver andis meile võimaluse festivali programmi täiendada. Muutsime algselt ühele päevale planeeritud festivali kahepäevaseks, et tagada külastajatele ja artistidele turvaline ja meeldiv festivalielamus,“ kommenteerib festivali pressiesindaja Liisa Lahtmets programmi täiendust. „Tallinnas on hetkel puudu kogu perele suunatud linnafestival ning meil on hea meel, et SUME Festival seda tühimikku täidab. Kaasame programmi Noblessneri sadamalinnakut laiemalt, et tegevust jätkuks nii festivali alal sees kui väljas.“

Lisaks muusikaprogrammile on SUME Festivalil tähtsal kohal head maitsed ja kaasaegne kunst. Mere ääres paiknev ainulaadne sadamalinnak annab võimaluse põimida ühte suve peamised märksõnad - meri, muusika, hea toit, kunst ja mõnus seltskond, mis loovad 2. ja 3. juulil Noblessnerisse maagilise atmosfääri.

Kommentaarid puuduvad