Helen Kõpp valmistub pulmadeks: Edgar võtab minu perekonnanime!

uudised.ee

"Minupoolne perekond aga on tekitanud tunde, et ma ei tahagi nendega sama perekonnanime kanda. Nad on õnnelikud, et ma nime vahetan," räägib tõsielustaari Helen Kõpu kihlatu Edgar Vennikas, et võtab suvel abielludes naise perekonnanime.

Edgar ja Helen abielluvad 19. juunil. Edgar sõnul tema vanemad justkui häbenevad, et ta on nende poeg, ning seetõttu on ta otsustanud oma perekonnanime vahetada. "Mõtlesingi, et teen neile siis kingituse ja nad ei pea enam seepärast muretsema," ütles Edgar.

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Paar kihlus mullu novembrus. Helen kirjeldas, et kirikus viidi läbi kihlumistalitus, kus õnnistati nende koosolemist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Kõpp (@helenkopp)

Kommentaarid puuduvad