Marilyn Kerro ennustab: kas koroonavastane ninasprei on usaldusväärne?

uudised.ee

Oma värskes videos laob ennustaja Marilyn Kerro kaarte ja teemaks on krüptoraha ning koroonavastane ninasprei. Kerro sõnul ennustas ta juba mõnda aega tagasi, et keegi leiutab üsna tavapärase ravimeetodi abil viisi, kuidas viirust alistada ja paistab, et see hetk ongi nüüd käes.

Kaartide põhjal tõdeb Kerro, et ta täitsa soovitab antud meetodit ja kavatseb seda ka ise osta. "Täitsa toimiv asi, mina ütleks," sõnab ta, ent lisab, et ninasprei arendusmeeskonnas hakkavad tekkima omavahelised jamad. 

"Ei ole kaarte, mis viitaks, et toimeainet pole või et oleks valeinformatsioon antud. Tundub, et see läheb veel edasi ja selle põhjalt arendatakse veel tooteid," kinnitab ta.

Vaata ennustust täpsemalt videost!

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad