Teele Viira tütre nimest: mind ehmatas, et hakatakse arvama, justkui mina oleks seda nõudnud

Lauljatar Teele Viira sai märtsis teistkordselt emaks, kui tema ja elukaaslase Kristopheri perre sündis tütar. Pesamuna sai nimeks Adeele Savanna. 

Viira sõnul soovis Adeele nime elukaaslane. “Kristopherile meeldis ammu Adeele nimi. Algul mind ehmatas, et hakatakse arvama, justkui mina oleks seda nime nõudnud – kuna Adeelesid kutsutakse sageli Teeledeks –, aga siis lasin sellest mõttest lahti. Selgus ka, et Kristopheri vanavanaema oli Adeele ja minugi suguvõsas on nime esinenud,” rääkis naine Pere ja Kodule

Savanna tuli aga Teele initsiatiivil“Savanna ilmus minu pähe aga iseenesest. Nägin seda ühe filmi tiitritest, mõtlesin nimele uuesti ja uuesti ning iga korraga hakkas rohkem meeldima. Mind kõnetas, et see ei ole väga sageli esinev nimi, savannid aga viitavad millelegi suurele ja võimsale,” lisas ta. 

 

Artikkel refereeritud Pere ja Kodust

Kommentaarid puuduvad