Birgit Sarrap: stressitunne on kerge peale tulema

uudised.ee

Koroona­pandeemia on kestnud üle aasta, mis on emad pannud suure pinge alla. Paljude õlul on distantsõppel laste koolitükkides järjepidamine ning lõputu tegevuste ja lõbustuste väljamõtlemine, mis asendaks huviringe, teatrit, kino ja sõpradega kohtumisi. 

Birgit Sarrapi peres kasvab seitsmeaastane Simeon ja viieaastane Helin. “Vanemate närvid pandi vahel proovile ja näha oli, et motivatsioon on kerge kaduma ning laps hakkab laisaks muutuma. Seega tagant­utsitamist oli distantsõppe lõpu poole üsna palju. Muidugi oli ka sõpradega kohtumise igatsus väga suur,” rääkis Birgit Kroonikale

Igas halvas on ka midagi positiivset. “Kui sellest erilisest ja kohati keerulisest perioodist midagi head välja tuua, siis olen täheldanud, et lapsed on ha­­ka­nud omavahel palju paremini läbi saama. Ega ma sellist stressi olegi laste eest väga varjanud. Kui emme on kurvameelne, siis seletan, miks see nii on,” lisas naine. 

 

Artikkel refereeritud Kroonikast

Kommentaarid puuduvad