Jalmar Vabarna uuest albumist: punane plaadikujundus on kõige ebakommertslikum

Duubel

“Duublil” käis külas armastatud laulja Jalmar Vabarna, kes rääkis enda uuest albumist, kontsertturneest ja arengutreeneriks olemisest.

Muusik tõi välja, et uus plaadikujundus on üsna ebatraditsiooniline. “Punane on ilmselt kõige ebakommertslikum värv instrumentaalmuusika jaoks, seega ei ole esimene eesmärk võimalikult suurt raha kokku ajada. Paljud on öelnud, et instrumentaalmuusika on hea, sest see aitab tööd teha ja mõtteid koguda,” kommenteeris Vabarna uut plaati.  

Kuidas sai mehest arengutreener? ”Kaks aasta tagasi lubasin, et hakkan rohkem lugema. Nii sattus mulle kätte üks põnev raamat, kust sain häid mõtteid ja ideid. Sandra hakkas esimesena arengutreeneriks ja nägin, et tema kliendid on naised. Sain aru, et ka meestele on seda vaja. Juhendaja aitab mõtteid korrigeerida ja aru saada, mis on elus valesti,” tutvustas saatekülaline uut väljakutset.

Kommentaarid puuduvad