Merlyn Uusküla korraldab pulmi koroona kiuste: me ei taha jääda aastateks ootama

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli külas Merlyn Uusküla, kellel ilmus uus lugu "Sul küsin ma", mis on tema esimene lugu koostöös välismaa tiimiga. Lisaks räägiti pulmade planeerimisest koroona ajal.

Saatejuhid uurisid lauljatarilt, kuidas on nende peres suhted üksteise vanematega ja kas on ohtu, et mõni ämm või äi on liiga pealetükkiv noorte ellu. Merlyni sõnul on tema kihlatu Marko ema äärmiselt tore ja ta aitab neid alati, kui vaja, aga nende ellu ta otseselt ei sekku. "Ma arvan, et kõik inimesed peavad andma teineteisele õhku ja ruumi, samamoodi ka laps peab andma vanematele ruumi. Üldjuhul Markoga me teeme eraldi asju ja kõiki asju ei peagi koos tegema. Meie päevasündmused on väga paljuski erinevad, aga seda põnevam on," kirjeldab ta.

Merlyni ja Marko kihlumine toimus tänavu 8. märtsil ja koroonakriisile vaatamata plaanitakse pulmad ära pidada juba tänavu. "Me oleme mõlemad sellised inimesed, et kui mingi otsus on tehtud, siis võiks selle kohe ära teha. Me ei jää ootama aastateks, vaid pigem teha kohe ära ja saad teiste asjadega elus edasi liikuda," kirjeldab Merlyn ja lisab, et neil ühtlasi vedas kuupäevaga ja õnnestus ilma probleemideta hea seltskond kokku saada. Pulma on oodatud vähem kui 100 inimest.

Ise ta oma pulmas esineda ei plaani, aga ei välista, et tema sõbrad talle säärase üllatuse valmistada võivad. 

Saatejuhtide küsimuse peale, et mida tema tulevane abikaasa tema lugudest arvab ja kas ta neid kommenteerib, tõdeb Merlyn, et tema arvamus on talle tegelikult väga tähtis. "Minu lugusid ta otseselt ei arvusta, aga ta on minu jaoks nagu tavainimese kõrv. Kui temale tundub mingi asi, siis on tõenäoline, et teisele tundub ka. Lugude loomisel on tavakuulajad hästi olulised," sõnab ta.

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad