TV3 kummutab selgeltnägijate finaalsaate kahtlused: Merily võit oli ülekaalukas

uudised.ee

Esmaspäeva õhtul oli TV3 eetris suurejooneline "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" finaalsaade, kus selgus telefonihääletuse teel võitja. Paraku juhtus aga apsakas ja teleekraanil kuvatud numbrid osutusid valeks, mis tekitas nii vaatajates kui ka osalejates segadust. Tänaseks on aga selgus majas ja teada, et Merily Timmeri võit oli ülekaalukas.

"TÄHELEPANU! Suured vabandused kõikide finalistide ning kaasaelajate ees: saates kuvatud esialgsed telefoninumbrid on valed," teatas TV3 sotsiaalmeedias. Õiged numbrid kuvati ka teleekraani ülaossa jooksma. "Vabandame siiralt veelkord tekkinud segaduse pärast, kuid kinnitame, et kõikide finalistide poolt sai hääletada täpselt võrdse aja," märgiti TV3 Facebooki lehel.

‼️ TÄHELEPANU! Suured vabandused kõikide finalistide ning kaasaelajate ees ‼️ Saates kuvatud esialgsed telefoninumbrid...

Posted by TV3 Eesti / TV3 Estonia on Esmaspäev, 3. mai 2021

Küll aga kahtlustas üks finalistidest Kadri Kristelle Õhtulehele antud intervjuus, et tegemist oli sobiga. "Finaali hääletuse-osa tundus aga küll kuidagi kummaline. Kõigepealt  ei saa helistada, siis on valed numbrid, siis äkki juba hääletamine lõpeb ja mõne sekundi pärast on saatejuhil olemas juba ümbrik tulemusega. Nägi välja nagu tõeline mustkunst. Huvitav oleks olnud näha ka žürii poolt finaalülasannete lahendamiste põhjal tehtud otsust. Tean, et see kaldus minu kasuks. Ning loomulikult oleks põnev teada, kuidas hääletusega kogutud hääled jagunesid," kommenteeris ta.

Tänaseks on selgunud kõik hääletustulemused ja Merily Timmeri võit oli ülekaalukas - ligi 73% vaatajatest hääletas just tema poolt. Seega pole alust kahtlustada, et vigased telefoninumbrid oleksid võistlejate vahel ebavõrdse seisundi tekitanud.

Kommentaarid puuduvad