Homme
24. juun
20...28
15...20
Ülehomme
25. juun
20...28
14...19

Meelelahutus

Palju õnne! Pikalt koos olnud Rain ja Keit Pentus-Rosimannus ootavad oma esimest last

Foto: Kalle Veesaar/Delfi
13:38 08. mai 2021
Autor: uudised.ee

22 aastat koos olnud Keit Pentus-Rosimannus ja Rain Rosimannus ootavad oma esimest ühist last. 

Naise sõnul kulgeb kõik hästi. "Natuke enne jõule sai kinnitust, et üks pikalt unistatud unistus ja oodatud elumuutus on tõeks saamas - ootame beebit, kes peaks sündima suve lõpus. Seni on kõik kulgenud kenasti. Saabuv ilmakodanik on teinud tähelepaneliku kuulajana kaasa nii lisaeelarve kui riigi eelarvestrateegia läbirääkimised (tonkas kannaga iga kord, kui keegi mainis püsikulude kasvatamist), värskelt ka ühe olulise tähtsusega riikliku küsimuse arutelu ja tunneb ennast suurepäraselt," kommenteeris Keit. 

Värskest uudisest teadsid vähesed. "Jätkan senisel moel tööd, kuni uus lisanduv pereliige lubab. Sünni järel asendab mind mu naasmiseni ametliku asendamise korra kohaselt mõnda aega justiitsminister Maris Lauri. Seni on meie suurt uudist teadnud pere ja sellele lisaks väga väike ring inimesi. Aga tõesti hea tunne on seda kõigi teiega jagada," lisas naine. 


Kommentaarid

Kommentaare 1
Rain 16:40 09. mai 2021
Halleluuja!!Suur riiklik uudis.