Kuula! Elektrooniline duo Kisma avaldas singli koostöös Sigma produtsendiga

uudised.ee

Elektrooniline duo Kisma andis välja uue loo "Fly Again", kus lauljana teeb kaasa Stefan Airapetjan. Lugu ilmus UK plaadifirma NoCopyrightSounds alt, kellega on duo ka varasemalt koostööd teinud.

Elektrooniline duo Kisma, mille koosseisu kuuluvad armastatud produtsendid/laulukirjutajad Stig Rästa ja Vallo Kikas, avaldasid täna enda uue loo "Fly Again". 

Lugu sai alguse kaks suve tagasi, kui Kisma liikmed Stig ja Vallo tutvusid rahvusvaheliselt tuntud Briti DJ-duo Sigma liikme Cameron J. Edwardsiga. Sigma, kes on oma megahitiga “Nobody to Love” tee paljude eestlaste südamesse võitnud, oli toona Võsu Rannafestivali peaesineja ning samal õhtul esinesid seal ka Kisma & Victor Crone. "Peale meie esinemist festivalil läksid Vallo ja Cameron stuudiosse ja hakkasid koos muusikat kirjutama. HIljem liitusime nendega ka mina ja Karl Killing ning ühiselt looni jõudsimegi. Sõnade kirjutajana andis oma panuse loo valmimisse ka Stefan," räägib Stig Rästa loo alguse saamisest.

Ka varasemalt on Kisma teinud koostööd UK plaadifirma NoCopyrightSoundsiga. Koosseisu eelnevad singlid "We Are" ja "Fingertips" on ilmunud sama plaadifirma alt ning viimati nimetatud lool on Spotifys ja YouTube'is kuulamisi kokku ligikaudu 40 miljonit. 

Täna ilmunud singel "Fly Again" puhul on tegemist popliku ja kaasahaarava D'n'B looga, mis sobib suve algusesse suurepäraselt. 

 

Elektrooniline duo Kisma andis välja uue loo “Fly Again”, kus lauljana teeb kaasa Stefan Airapetjan. Lugu ilmus UK plaadifirma NoCopyrightSounds alt, kellega on duo ka varasemalt koostööd teinud.

Elektrooniline duo Kisma, mille koosseisu kuuluvad armastatud produtsendid/laulukirjutajad Stig Rästa ja Vallo Kikas, avaldasid täna enda uue loo “Fly Again”. 

Lugu sai alguse kaks suve tagasi, kui Kisma liikmed Stig ja Vallo tutvusid rahvusvaheliselt tuntud Briti DJ-duo Sigma liikme Cameron J. Edwardsiga. Sigma, kes on oma megahitiga “Nobody to Love” tee paljude eestlaste südamesse võitnud, oli toona Võsu Rannafestivali peaesineja ning samal õhtul esinesid seal ka Kisma & Victor Crone. “Peale meie esinemist festivalil läksid Vallo ja Cameron stuudiosse ja hakkasid koos muusikat kirjutama. HIljem liitusime nendega ka mina ja Karl Killing ning ühiselt looni jõudsimegi. Sõnade kirjutajana andis oma panuse loo valmimisse ka Stefan,” räägib Stig Rästa loo alguse saamisest.

Ka varasemalt on Kisma teinud koostööd UK plaadifirma NoCopyrightSoundsiga. Koosseisu eelnevad singlid “We Are” ja “Fingertips” on ilmunud sama plaadifirma alt ning viimati nimetatud lool on Spotifys ja YouTube’is kuulamisi kokku ligikaudu 40 miljonit. 

Täna ilmunud singel “Fly Again” puhul on tegemist popliku ja kaasahaarava D’n’B looga, mis sobib suve algusesse suurepäraselt. 

 

Kommentaarid puuduvad