Homme
23. juun
20...35
17...23
Ülehomme
24. juun
20...28
17...21

Meelelahutus

Silvia Ilvese ja Marcel Johannes Kitse suhe purunes: nutsin ja tundsin eluisu kadumist

Foto: Duubel
17:21 13. mai 2021

Eile teatas Silvia Ilves enda sotsiaalmeedias, et tema ja Marcel Johannes Kitse teed on ootamatult lahku läinud. Silvia andis ka Õhtulehele kommentaari ja tunnistas, et tegemist on äärmiselt raske olukorraga.

„Tema on mind 12aastaselt juba armastanud kaudselt,“ sõnab Silvia, et praegu on Marceli karjääris toimumas olulised muudatused. „Minu hirm on mind närinud, et kas suudan Euroopas ringi reisiva tšellisti naine olla. Nutsin ning tundsin eluisu kadumist. Paratamatult,“ tunnistab Silvia.

Refeeritud Õhtulehest

Vaata ka, kuidas Silvia ja Marcel koos "Duublis" esinesid!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!