Ingrid Veidenberg Eesti Meelelahutusauhindade galast: saadame välja 100 eksklusiivset kutset

uudised.ee

Kroonika selgitab ka sellel aastal välja Eesti rahva seas populaarseimad tele- ja raadiosaatejuhid, telesaated ja seriaalinäitlejad – kokku 8-s meelelahutusvaldkonna kategoorias. Esimene hääletusvoor on lõppenud ning täna avalikustati igas kategoorias kolm enim hääli saanud nominenti, kes võistlevad teises hääletusvoorus parima tiitli nimel.

Auhindade üleandmine toimub sel aastal eksklusiivsel Eesti Meelelahutusauhinnad 2021 galal, mis toimub 17. juunil Maarjamäe lossipargis. Ürituse kannab esimest korda otseülekandena üle TV3, televaatajad ja Kroonika lugejad saavad kogu glamuurist osa! Kroonika peatoimetaja Ingrid Veidenberg rääkis "Duubli" otsestuudios hetkeseisust ja sellest, mida 17. juunil näha saab. 

Veidenbergi sõnul tõi esimene hääletusvoor ka mitmeid üllatusi. ”Igal aastal kasvab nende arv, kes parimaid meelelahutajaid valivad. Sellel aastal püstitati taaskord rekord. Mina ei teadnud, et Gameboy Tetris on parima saatejuhi esikolmikus, aga see on tasakaalukas ja hääletajate valik. Lootsime, et inimesed pakuvad ise parimate meelelahutajate variante – sellel aastal palusime saata igas kategoorias kolm nime. Palju seda võimalust siiski ei kasutatud,” kirjeldas Veidenberg.

Kui tähtis parimate meelelahutajate valimine inimeste jaoks on? ”Inimesed vajavad igasugust meelelahutust, sest nad on väsinud viimasest aastast. Esikolmikusse sattunud saated on väga populaarsed ja lähevad inimestele korda. Sotsiaalmeedia on inimeste jaoks tähtis, aga teleprojektidega ei võistle suunamudijad ega sotsiaalmeedia laiemalt,” lisas saatekülaline.  

Parimad meelelahutajad selguvad eksklusiivsel üritusel. ”Meil tuleb aegade ägedaim pidu. Saame pidada peo 250 külalisega, saadame välja 100 kutset kahele Maarjamäe lossipargis,” kommenteeris naine.

Parimaid meelelahutajaid saab valida SIIN

Kommentaarid puuduvad