Õnnesoovid! Sünnipäeva tähistav Ott Lepland avaldas, mis on kõige parem kingitus

uudised.ee

Star FM raadios oli täna külas Ott Lepland, kellel on ühtlasi tähistab oma 34. sünnipäeva. Ott avaldas ühtlasi ka uue singli "Maailm me käes" koos muusikavideoga.

Antud loo teeb eriliseks asjaolu, et selle video sünnile aitasid kaasa Oti fännid, saates oma reisipilte- ja videosid. "Kui ma seda lugu tegime, siis selle loo olemus ja vaimsus oligi hästi päikseline ja helge. Kui me hakkasime mõtlema selle muusikavideo peale, siis ka pilt, milline see olla võiks, oleks võinud olla helge ja päikseline. Kuna Eestis oli ilm nagu ta oli ja reisima ka praegu väga ei tiku, siis tekkiski plaan paluda inimestel saata oma reisivideosid. Valisime sobivamad välja ja natuke filmisime juurde ka, Kristjan Jõekalda lööb ka kaasa," kirjeldab Ott muusikavideo sünnilugu. 

Videosid saadeti kokku ligi 240 ja selektsiooni kõigist saadetud klippidest tegi režissöör. Saatejuhtide sõnul olid enamus klipid väga sarnased - tagantpoolt filmitud ja bikiinides neiud. "Ma andsin talle vabad käed, eks ta kuulas seda lugu ja vastavalt sellele oma valikud tegi," muheleb Ott. 

Ott tunnistab, et ta ei ole tohutu sünnipäevade pidaja ega tähistaja ja viimast suuremat pidu koos sugulaste ja mölluga mäletab ta ajast, mil sai 10 aastaseks. "Kõige parem kingitus on vana hea raha," lisab ta.

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogammist järgi siit!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=hv0ruJ6k22U[/embed]

Kommentaarid puuduvad