Eesti võimalused Eurovisioonil on paranenud

uudised.ee

Kui veel möödunud nädalal ennustati Eestile 39 osaleja seas viimast kohta, siis nüüd on olukord natuke paranenud. Paraku mitte nii palju, et laupäevases finaalis Ukule kaasa elada.

Eurovisioonil võistluslooga "The Lucky One" Eestit esindav Uku Suviste annab endast parima, kuid on valmis ka selleks kui teda edu ei saada. 

Uku Suviste kinnitas 9. mail ETV saates "Hommik Anuga", et tänu sotsiaalmeediale on ta saanud oma võistlusloole "The Lucky One" palju tagasisidet ka väljaspoolt Eestit, vahendab Menu. "Palju kommenteeritakse ja tehakse arvustusi," ütles ta ja lisas, et ta on kuulnud nii seda, et tegemist on maailma parima looga, kui ka seda, et see on täielik saast. "Kõike kuuleb."

Eurovisionworld.com lehelt nähtub, et 39 riigi seas ennustatakse Eestile 32. kohta. Paraku jääksime ka sellise tulemusega finaalist välja.

Vahepeal favoriidiks peetud Prantsusmaa pidi esikoha uue ennustuse kohaselt loovutama Itaaliale, kellel on tõenäosus võita 23 protsenti.

Eurovisiooni poolfinaalid toimuvad 18. ja 20. mail ning finaal 22. mail. Uku Suviste astub lavale neljapäeval II. poolfinaalis teisena.

Kommentaarid puuduvad