Maailmarändur Tom Walsberg korraldab pidusid ilma alkoholita: me joodame inimestele liitriteviisi kakaod!

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli külas maailmarändur Tom Walsberg, kes õpetas, kuidas endas pohhuismi kasvatada ja kuidas on võimalik inimesi ilma alkoholita laulma ja tantsima saada.

Mida tähendab mõiste nagu "eluterve pohhuist"? "Eluterve pohhuist on sinu sees elav tegelane. Sinu sees on mitmeid erinevaid tegelasi, kes hüppavad välja erinevates situatsioonides ja teevad korralikku korralagedust ja siis oleks vaja treenida välja just elutervet pohhuisti. Eluterve pohhuist võib-olla muigab selle kõige peale ja ütleb midagi humoorikat hoopis. See on elukestev treening, et sa igakord võimalikus olukorras proovid teda välja tuua," kirjeldab Tom, mida tähendab olukordadele mänguliselt reageerimine.

"Oluline on see, et kui sul midagi elus toimub, siis üldjuhul tekib meil reaktsioon. Reaktsioon on automaatmehhanism. Kui tekib ebameeldiv tunne, sa võtad endale hetke, hingad ja valid reaktsiooni, mida sa teed," lisab ta. 

Tom korraldab alkoholivabasid pidusid, aga ta ise täiskarsklane pole. "Ma ei joo ennast täis ega purju, aga kindlasti paar korda aastas ma klaasi veini võtan. Mul oli 7 aastat 20ndates, kui ma üldse ei joonud, sest ma sain aru, et ma jõin ainult selleks, et ma muutuksin sotsiaalseks. Meie peole sa tuled - sa saad energiat! Pärast meie pidu sa ärkad üles, et lähen jooksen maratoni. Kui sa käid alkopeol, oled järgmisel päeval energiast tühi. Me joodame inimestele liitriteviisi kakaod, toorkakao on väga eufoorilise mõjuga!"

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad