Muusikataevas eredalt särav Liis Lemsalu: olla pildis kümme aastat, nii et sa ära ei kao, on väga keeruline!

uudised.ee

Täpselt kümme aastat tagasi, 2011. aastal võitis Liis Lemsalu populaarse saate „Eesti otsib superstaari”. Täna on lauljatar vaieldamatult üks Eesti mängitumaid artiste, kuid tee tippu ei ole sugugi nii lihtne olnud. 

“Olid jutud, et see on võib-olla viimane aasta ja üks õpetajatest tuli minuga rääkima ning ütles väga tõsiselt: “Liis, sa magad oma võimaluse maha, kui sa ei lähe.” Selle jutuajamise järel otsustasin, et lähen ja proovin,“ räägib Liis, kuidas sündis otsus saates osaleda. 

Liis tõdeb, et ilma superstaarisaateta poleks ta siin, kus praegu – Eesti üks populaarsemaid artiste. „Tegelikult oli mu karjäärivalik seotud hoopis keeltega, õppisin keeli tohutu kiirusega ja mõtlesin, et diplomaatia võiks olla huvitav. Küll aga samal ajal, kui sina hullult planeerid, mis kõik juhtuma hakkab, elu käib ja kõik läheb lõpuks nii, nagu minema peab,“ räägib ta ja on rahul, et temast sai laulja.

Kõige suurema ebaõnnestumisena meenutab Liis aega, mil ta sai oma esimese töötasu. "Mulle tuli palk üle ja see summa oli nii väike. Mõtlesin, et kui nüüd nii ongi, pole võimalik laulmisest ära elada. See kestis mingi perioodi ja mõtlesin, et ei tea, mis saab," räägib lauljatar, et see lõi ta ikka väga verest välja.

Refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad