Ootamatu väljakutse! Näitleja Sander Rebane testis, mis juhtub siis kui kõndida 42 kilomeetrit ainult otse

uudised.ee

Sander Rebane proovis omal nahal järele, mis juhtub siis kui kõndida ainult otse ilma kordagi otseteelt kõrvale astumata. Näitleja 42 kilomeetri pikkusest sirgjoonelisest ettevõtmisest ilmus ka dokumentaalfilm.

„Ühest küljest räägitakse metsast, kui vaimu ravivast paigast, aina enam, kuid teisalt näime olevat metsast ühe enam võõrdunud. Eks see selle matka peamine mõte oligi – mõista, mis juhtub siis, kui minna tavalisest rajast kõrvale. Käime ju ikkagi mööda radu, mida teame,“ räägib mees, et otsustas mugavustsoonist välja astuda.

42 kilomeetrit läbis Sander kahe päevaga. Temaga oli kaasas ka noor Hollandi filmitegija Niels, kellega koostöös valmis dokumentaal „Mis juhtub, kui kõndida 42 kilomeetrit täiesti otse?“

"Emotsionaalselt oli kõige keerulisem see, et pärast sellist pikka otseminekut tekib teatud tuimus. Eriti siis, kui hakkad kiirustama ja ei võta aega märkamiseks. Eks see oli üks võitlus reaalsuse ja unistuste ning kohalejõudmise soovi ja kohaloleku vahel. Aga eks iseenda mõte ongi see kõige keerulisem takistus," räägib Sander.

Refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad