Leedu Eurovisioonisaadik The Roop pääses edasi finaali ja Vilnius valmistub vabaõhu diskoteegi avamiseks 

uudised.ee

Kogu Leedu on värvunud kollaseks, et bändile toetust avaldada. Eurovisiooni võidu puhul on riik lubanud Vilniuses avada suure vabaõhu diskoteegi.

Viiele muusikaauhinnale nomineeritud ja tänavuse Eurovisiooni lemmikuks tituleeritud Leedu ansambel The Roop pääses edasi Eurovisiooni finaalvooru looga “Discoteque”. Bänd kirjeldab lugu kui suurepärast võimalust nii vaimseks kui füüsiliseks vabanemiseks, et avaldada lõpuks ka kõige sügavamas südamesopis pesitsevad tunded. Heatujuline lugu on igatahes jõudnud miljonite inimeste südamesse. Lugu on tänaseks kogunud digiplatvormidel üle 3,9 miljoni rahvusvahelise kuulamise ning 6,4 miljonit vaatamist värvikale muusikavideole.

Kogu Leedu on uhkelt kollaseks värvunud tänu rahvusringhäälingu algatatud kampaaniale, millest on videotega osa võtnud juba üle 100 ettevõtte ja organisatsiooni, demonstreerimaks kollastes värvides lauldes ja tantsides, et naudivad ja toetavad The Roop’i lugu täiel rinnal. Eurovisiooni võidu puhul on riik lubanud Vilniuses avada suure vabaõhu diskoteegi. 

Värvikast ansamblist on saanud singli “Discoteque” ilmumise järel ülemaailmne fenomen. Juba esimesel nädalal peale loo ilmumist, purustas “Discoteque” kõikvõimalikud Leedu rekordid, jõudes esikohale nii Spotify, Shazami kui ka raadio edetabelis. Muusikavideot vaadati 24 tunni jooksul enam kui miljon korda, mis tegi bändist esimese artisti, kes Leedus selliseid numbreid saavutanud on.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ZGsjtJn4aAo[/embed]

Kommentaarid puuduvad