Peeter Rebane: eelmine aasta oli tunne, et millal inimesed ülesse ärkavad ja selle seltskonna Toompealt eemaldavad?

uudised.ee

Filmitegija Peeter Rebane rääkis intervjuus oma arvamusest Eesti poliitmaastikust ja tunnistas, et ka tema oli kunagi ühe erakonna ridades. 

Peeter Rebane otsustas seitsme aasta järel Eestisse naasta, kuna soovis rahulikkuma elukeskkonda. "Eelmine aasta oli tunne, et ma olen tsirkusesse sattunud, nüüd on jälle lahedam. Eelmine aasta oli küll, et millal inimesed ülesse ärkavad ja selle seltskonna Toompealt eemaldavad," rääkis Rebane kohalikust poliitikast.

Rebane kuulus ka ise kunagi Keskerakonda ja kandideeris ka kohalikel valimistel. "See oli üks erakond, kes otseselt midagi ei tahtnud peale minu nime. Mõned tahtsid raha saada tol ajal. Mina olen vaid liikmemaksu maksnud," rääkis Rebane.

Artikkel refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad