Kurb! Eurovisiooni eelmine võitja Duncan Laurence andis positiivse koroonaproovi ja ei esine finaalis

uudised.ee

2019. aastal Eurovisioni võitnud Duncan Laurence pidi esinema laupäeval, 22. mail Eurovisioni suures finaalis, kuid nüüd kinnitab tema tiim, et Laurence on andnud positiivse koroonaproovi. Seitsmepäevase isolatsiooninõude tõttu ei saa ta küll füüsiliselt üles astuda finaalis, kuid tiimi sõnul peaks ta sündmusel osalema teistsuguses formaadis, vahendab Eurovisioni ametlik veebileht.

Läinud esmaspäeval andis Duncan Eurovisioni testimispaviljonis negatiivse koroonaproovi ja sai esineda Eurovisioni esimeses poolfinaalis. Eile, kolmapäeval ilmnesid lauljal kerged sümptomid ning paraku näitas koroona kiirtest positiivset tulemust.

"Loomulikult oleme me väga pettunud. Duncan vääriks live-esinemist Eurovisioni finaalis pärast 2019. aasta võitu," kommenteerib juhtivprodutsent Sietse Bakker. "Samas oleme me väga uhked tema avaesinemise üle esimeses poolfinaalis. Soovime talle võimalikult kiiret paranemist."

"Duncan on väga pettunud, sest ta on seda kõike oodanud juba kaks aastat. Me oleme väga õnnelikud vähemalt selle üle, et ta saab sündmusel osaleda teises formaadis," lausub laulja tiim.

Tänavu on rakendatud Eurovisiooni lauluvõistlusel väga karmid koroonameetmed. Kõikide Eurovisiooni toimumispaiga alal viibivate inimeste negatiivne koroonatest ei tohi olla vanem kui 48 tundi.

Kommentaarid puuduvad