Discovery Inc. ja TV3 Grupp teatavad discovery+ käivitamisest Baltikumis

uudised.ee

Discovery Inc. ja Baltikumi juhtiv meediakontsern TV3 Grupp teatavad koostööst, mille raames käivitatakse TV3 Grupi voogedastusteenuse Go3 eraldi bränditud osas Discovery meelelahutusteenus discovery+.

Go3.tv kasutajad saavad nüüd nautida suurt valikut Discovery rahvusvaheliselt tuntud sisu telekanalitelt TLC, Discovery Channel, Eurosport 1 ja Eurosport 2 ning discovery+ ulatuslikust videoteegist aadressil go3.tv/discoveryplus

Go3 discovery+ teenuse tellijad Eestis, Lätis ja Leedus saavad Eurospordi kanalitelt näha 2020 Tokyo olümpiamängude igat hetke. Go3 discovery+ kasutajad saavad ligipääsu kaheksale olümpia pop-up-kanalile ja rohkem kui 50-le spetsiaalsele olümpia otseülekandele. Eurospordi vahendusel avaneb võimalus näha ulatuslikku ülevaadet kõrgetasemelistest spordisündmustest nagu tennise Grand Slam turniirid Australian Open, Roland-Garros ja U.S. Open ning kõik jalgrattasõidu Grand Tour võistlused, sealhulgas Tour de France.

Discovery+ ühendab Go3-s Discovery dokumentaal- ja meelelahutussisu spordisisuga. Go3 kliendid saavad discovery+ telekanalitelt ja voogedastuse rikkalikust valikust näha sõltuvusttekitavaid tõsieluseriaale nagu “Alasti ja hirmul”, “Kõige tähtsam kleit“, “90 päeva pulmadeni“, “Minu elu ülekaalulisena“ ning dokumentaale nagu “Joe Exotic: enne kuningaks saamist”, “Elu pärast Tšornobõli” ja “Harvey Weinstein”. Lisaks on võimalik vaadata discovery+ originaalsisu nagu intervjuusari “Super soul – Oprah”, dokumentaalsari “Estonia”, dokumentaalfilm “Donald Trump: pettuse kunst” ja palju muud. 

Discovery Inc grupi vanem asepresident ning Kesk- ja Ida-Euroopa, Lähis-Ida, Aafrika ja Venemaa regiooni juhataja Jamie Cooke: “Discovery otsib pidevalt laienemiseks õigeid partnereid ja TV3 Grupp on end siin regioonis tõestanud tegija. Discovery+ tõsielu meelelahutus ja spordisisu täiendavad Go3 pakutavat. Discoveryl on nüüd võimalus ühendada maailmakuulsad brändid, võrgustik ja teadmised TV3 Grupi sisu ja kohaliku kogemusega. Olen õnnelik koostöö ja Baltikumi klientideni jõudmise üle.”

TV3 Grupi tegevjuht Christian Anting: “Oleme õnnelikud selle koostöö üle, mis aitab discovery+ teenusel Baltikumi jõuda. Üheskoos saame vaatajateni tuua suurepärase sisu, maailmakuulsad Discovery ja Eurospordi brändid ning unikaalse vaatajakogemuse. Kõik Go3 kliendid saavad discovery+ sisu lisatasuta nautida kaks kuud ehk 20. juulini.”

“Alustasime discovery+ käivitamisega selles regioonis eelmise aasta detsembris ning olen väga õnnelik discovery+ jõudmise üle Go3 platvormile,“ lisas Discovery Põhja- ja Ida-Euroopa ning Türgi leviku ning äritegevuse arengu direktor Jekaterina Mihhailovitš.

Kommentaarid puuduvad