Ootamatu kooslus! Elina Reinold ja Margo Teder kehastavad uues näitemängus abielupaari

uudised.ee

Hiljuti lisandus häid uudiseid teatrisõpradele, sest alates tulevast nädalast tohivad Eesti teatrid taas oma uksed avada! "Duublis" on külas kaks armastatud näitlejat Elina Reinold ja Margo Teder, keda saab näha alates 26. maist VAT-teatri uuslavastuse “Touluse” esirollides.

Tegemist on Austria näitemänguga, mis kirjutati aastal  2018. "See lugu on selline, millega nii mõnigi on ise kokkupuutunud ehk abielupaari lahkumineku lugu - kui lihtne või raske see on, mida arvab üks ja mida teine. See on ootamatusi täis, hästi kirjutatud ja põnev. Lugu algab ühtemoodi ja lõpeb teistmoodi ning lisaks draamale on ka huumorit," kirjeldab Elina eesootavat etendust. 

Elina sõnul on piirangud mõjutanud neid päris palju ja teekond esietenduseni on olnud äärmiselt teistsugune, sest tavapärane töine ja tõsine peaproovide nädal oli neil ära juba jaanuaris ja alates sellest hetkest on pingsamisi oodatud kuupäeva, mil taas tohib publiku ees mängid.

Ka Margo sõnul on säärases protsessis omad vead, sest kõik käib justkui lainetena ja see võib näitlejatele olla vaimselt üsna traumeeriv. 

"Publik annab etendusele elu ja koos publikuga hakkab see ka muutuma. Eks mul on ikka natuke tekkinud hirm, et inimesed ei tea enam, mis teater on ja kas seda üldse vaja on, aga ma loodan, et valitsus kultuuri päris ära ei unusta," võtab Elina mõtted kokku.

Kommentaarid puuduvad