Vanaisa ja onu kaotanud Sissi suutis vaatamata leinale Eestit esindada: see päev polnud lihtne

uudised.ee

Laupäeva varahommikul leiti Lääne maakonnas asuvast mereäärsest Einbi külast põlvini ulatuvast veest kahe uppunud mehe surnukehad. Hiljem selgus, et tegemist oli lauljatar Sissi Nylia Benita 72-aastase vanaisa ja 33-aastase onuga, kes olid koos merele kalale läinud.

Sama päeva hilisõhtul pidi Sissi pisarad pühkima ja kogu Euroopa ees Eesti Eurovisiooni punktid teatavaks tegema. „Hetkeks ma arvasin küll, et ei suuda seda teha. Aga esinemine on alati mulle rahu toonud ja aidanud valuga,“ selgitab Sissi, kuidas ta suutis nii suure pinge all vastu pidada. „See päev polnud lihtne, aga ma austan oma tööd."

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

„Minu kallis vanaisa Andi ja kallis onu Andi. Teid võeti siit maailmast liiga vara ja see auk jääb siia igaveseks. Ma hindan igavesti kõike, mis sa mulle õpetasid, vanaisa. Ma ei unusta kunagi seda soojust, siirust ja armastust, mis sinust kiirgas ja mida sa kõigile jagasid, Andi. Ma väärtustasin igat hetke koos teiega. Ma tahaksin veel nii palju asju öelda, aga sõnadest jääb puudu. Olen lihtsalt nii tänulik, et olite minu perekond!“ mälestab Sissi sotsiaalmeedias.

Kommentaarid puuduvad