Mõtteviisi treener Karmo Kivi: sihikindluseta miljonäriks ei saa

uudised.ee

Mõtteviisi treener Karmo Kivi sõnul on inimene harjumuste kogum ning tõeline muutus nõuab tugevat ja järjepidevat pühendumist. Kivi annab nõu, kuidas saavutada eesmärke ja ajada kokku miljoneid.

Paljud soovivad saada miljonäriks. Nad isegi võivad luua omale ettevõtte, kuid miljonäriks siiski ei saa. Kivi selgitab, et neil puudub sihikindlus ja nad pole aru saanud passiivse tulu loomise põhimõttest. Warren Buffet, Ameerika üks tuntumaid investoreid ja filantroope, on öelnud: „Kui sa teenid öösel vähem raha kui päeval kulutad, oled loonud endale lihtsalt töökoha.“ Ka see on suurepärane, kui teed seda, mida tõesti soovid teha ja ka sissetulek on piisav. Kui aga soovid hüppeliselt kasvatada oma sissetulekuid, on vaja paralleelselt mõelda ka passiivsete sissetulekuallikate kasvatamisele.

Refereeritud Õhtulehest.
 

Kommentaarid puuduvad