Rahu majas! Itaalia eurolaulja narkotesti tulemus oli negatiivne

uudised.ee

Eurovisioonil Itaaliat esindanud bändi Maneskin laulja Damiano Davis andis kodumaal vabatahtlikult narkotesti tõestamaks, et ta ei tõmmanud otse-eetris kokaiini ninna, ning testitulemused olid tõesti negatiivsed.

Euroopa rahvusringhääling (EBU) kinnitas, et Itaalia laulja Damiano Davis ei tarbinud green roomis narkootikume.

“Pärast süüdistusi green roomis toimunud tegevuse kohta Eurovisioni lauluvõitluse ajal, on Euroopa rahvusringhääling analüüsinud kõiki fakte, Itaalia delegatsiooni soovil, ning vaadanud olemasolevat videomaterjali. Täna hommikul sooritas Itaalia esindaja vabatahtlikult narkotesti, mis osutus negatiivseks,” teatas EBU ametlikus avalduses.

“Green roomis ei tarbitud mingeid narkootikume ja me loeme teema lõppenuks.”

“Me oleme pettunud, et võidu järgselt tekkinud alusetud spekulatsioonid varjutasid ürituse melu, lõpptulemust ja bändi. Soovime Måneskini veelkord õnnitleda ja soovime neile edu,” lisati avalduses.

Kommentaarid puuduvad