Mindset coach Karmo Kivi õpetab elama unistuste elu: pane kirja, mida sa tegelikult tahad!

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli külas mindset coach Karmo Kivi. Saatejuhid uurisid temalt, kuidas saab ühest saarlasest tüürimehest mindset coach, mis see täpsemalt on ning kuidas ta selleni jõudis. Lisaks taheti teada, kuidas siis ikkagi kohe täna alustada parema eluga.

Mis asi täpsemalt on mindset coach? "Nagu te teate, jõusaalis on treenerid. Niisamuti on olemas mõttemustrid ja nendest lahtisaamiseks ning muutmiseks on olemas treenerid, kes küsivad ebamugavaid küsimusi ja annavad nõu, mida teha," selgitab Karmo. "Ma aitan sul leida lahendusi ja uusi nurki, kuidas suurendada oma sissetulekut."

Karmo on tegelkult õppinud tüürimeheks, ent täna ta enam sellega aktiivselt ei tegele. "Tegin küll sellel alal karjääri, nelja aastaga olin vanem tüürimees ja järgmine samm oleks olnud kapten, aga mulle ei meeldinud meri! Aastal 2012 tuli mu naine koju ja ütles, et teeme oma ettevõtte, hakkame otsemüüki tegema. Selle suurim väärtus on eneseareng," selgitab Karmo, kuidas ühel hetkel käis muutus, mis viis ta hoopis teisele teekonnale. "See, mida mina teen, on inimesega kokkusaamine. Ma küsin, mis sa tahad, sest mul pole mõtet inimest juhendada, kui ma ei tea, kuhu ta tahab jõuda."

Kuidas ikkagi inimesena siis areneda ja kohe täna alustada parema eluga? "Paber ja pliiats on kõige võimsamad vahendid oma elu muutmiseks. Pane kirja, mida sa tegelikult tahad. Minu eesmärk on sind teha paremaks just praegu ja siin hetkes!"

Kuula intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist järgi siit!

Kommentaarid puuduvad