Kes võidab saate “Naabrist parem”? Anna-Liisa ja Kert: meil on idee ja teostus, mida pole varem tehtud!

uudised.ee

TV3 ehitussarja „Naabrist parem“ suur finaal toimub juba 2.juunil, mil kell 21.30 algavas otsesaates selgub võitja, kelle valivad vaatajad telefonihääletusel. Kõik sarjas osalevad neli paari on vaid mõne kuuga ära teinud ülisuure töö ning ehitanud kahest merekonteinerist imelise kodu. Uurisime värsketelt hingesugulastelt Anna-Liisalt ja Kerdilt, miks võiks televaatajad just nende poolt hääletada ning mis on kolm asja, mida nad oma kuldsete käte ja pühendumisega ehitatud kodu juures ise kõige enam väärtustavad.

"Meie peaksime saate võitma, kuna oleme teinud midagi erilist, esmakordset ning võtsime ette ja ka suutsime lõpetada üsna mahuka projekti. Meil on idee ja teostus, mida pole varem tehtud. Lisaks puudusid meil kogemused ning oleme kõike õppinud saate käigus. Meie tunnuslauseks võiks olla: kontorilaua tagant ehitusplatsile!"

Anna-Liisa ja Kert on eriti uhked, et nad ei läinud kordagi riidu, vaid hoidsid alati kokku. "Tegime eriliselt laheda väliköögi ja õuemööbli Emil Urbeli soovitusel ja saime ka sellega hakkama," rõõmustab paar ja lisab, et üldiselt ei tekkinud neil kunagi allaandmise tunnet ega alistumise soovi, olenemata kaigastest, mida meile kodaratesse loobiti.


Foto: TV3

Kommentaarid puuduvad