Nüüd Go3s! Discovery+ kanal rõõmustab Eesti publikut tõsielul põhineva meelelahutusliku sisuga

uudised.ee

Go3 kasutajad saavad rõõmustada, sest Balti riikide kanalite valikusse on lisandunud tõeliselt mitmekesist ja meelelahutuslikku sisu pakkuv Discovery+. TV3 Grupi tegevjuht Christian Anting ja Discovery Inc-i vanem asepresident Jamie Cook rääkisid lähemalt, kellele Discovery+ mõeldud on ja missuguseid saateid Go3 kasutajad näha saavad.

"Discovery+ on globaalne tõsielulise sisuga meelelahutusteenus. See on üks keskne koht faktilise meelelahutuse, sh spordi jaoks," kirjeldab Jamie Cook ja lisab, et peale globaalse sisu on esindatud ka kodumaised saated ja originaalsisu erinevatest žanritest.  

Discovery+ on esialgu kättesaadav kõigile huvilistele, kes külastavad Go3 platvormi ja soovivad pakutavaga tutvuda. Kui teemad kõnetavad ja sisu köidab, siis pakutakse kanalit eraldi tellitava lisapaketina, mis võimeldab kõnealust sisu täies mahus nautida. 

Jamie Cook'i sõnul hõlmab maailmas laialt tuntud Discovery+ väga erinevaid huvisid ja pakub kaasahaaravaid saateid teemavaldkondadest nagu elustiil, suhted, kodu, toit, autod, kuritegevus, paranormaalsus, seiklused, loodus, teadus, tehnoloogia, keskkond. "Meil on kõike," rõõmustab Cook, et lisaks saab vaataja kaasa elada Eurospordi esmaklassilistele spordisündmustele.

Discovery+ pakett on mõeldud kogu perele, aga samas ka superfännidele, keda kõnetavad kokakunst, populaarteadus või meisterdamine. Kanali sisu on saadaval ka kohalikus keeles. "Meeskond on selle nimel palju vaeva näinud, et lai valik väärt sisu oleks erinevates keeltes kõigile saadaval," selgitab TV3 Grupi tegevjuht Christian Anting.

Kuula täispikka intervjuud videost!

Kommentaarid puuduvad