VIDEO! Kullinokad ja Barbie kark! Mida teavad naiste asjadest parimad meelelahutajad Taukar, Lepland, Margna ja Jõekalda?

uudised.ee

Mida teavad mehed naiste asjadest? Sellise teadmistekontrolli läbisid armastatud telenäod Kristjan Jõekalda ja Teet Margna ning muusikud Ott Lepland ja Karl-Erik Taukar. Vaatluse all oli nii erinevaid kosmeetikatarbeid kui hügieenivahendeid, mis meestele küll palju rõõmu valmistasid, kuid mille funktsioon üllatavalt kiiresti ära tabati. Vaata videost, milliseid igapäevaseid naiste asju pidasid mehed nii kullinokaks, pesusvammiks kui ka Barbie karguks.

Esimene asi, mille mehed näpu vahele said, oli ripsmete aplikaator. “Sellega saab midagi kokku pigistada,” hakkab Karl-Erik otsast nuputama. “Nagu pintsetid,” ütleb Margna. Lepland ja Taukar on veendunud, et toode on ripsmetega seotud. “Äkki sellega võetakse ripsmeid ära?” Lepland lisab, et tegelikult meeldib ju tüdrukutele Barbie nukkudega mängida ja see võib olla ka Barbie nuku kark…” Ka Jõekalda jõuab ootamatult karguni.

Järgmisena tuleb aru saada, mis on menstruaalanum. “See on nagu mingi müts,” põrutab Lepland. “Ütlen ausalt, et ma olen selle ajastu mees, et ma võib-olla aiman miskit nende kohta, aga kas see ei ole see pessaar,” mõtiskleb Taukar. Jõekalda peab menstruaalanumat aga kummipitsiks. “Proosit! Saab lüüa vastu põlve puhtaks,” naljatleb ta.

Lepland näib asjaga kõige enam kursis olevat ja teatab enesekindlalt, et see on seotud kuupuhastusega. “See on selline ökonoomne kuupuhastuse vahend,” jääb Ott endale kindlaks. 

Vaata lähemalt videost!

Parimate meelelahutajate poolt saab hääletada 30. maini SIIN! 

TOP 3:

Parim Eesti film
„O2“
„Jõulud džunglis“
„Hüvasti, NSVL“

Aasta raadiohääl
Pille Minev
Maris Järva
Gameboy Tetris

Aasta saatejuht
Karl-Erik Taukar
Piret Laos, Rober Rool, Jüri Butšakov
Katrin Lust

Aasta teleseriaali näitleja
Merle Palmiste
Elisabet Reinsalu
Elina Reinold

Aasta meelelahutussaade
„Maskis laulja“
„Suur pühapäev“
„Kaks kanget Tansaanias“

Aasta parim suunamudija
Andrei Zevakin
Brigitte Susanne Hunt
Saskia Alusalu

Aasta seksikaim naine
Grete Kuld
Epp Kärsin
Saskia Alusalu

Aasta seksikaim mees
Ott Lepland
Joel Ostrat

Priit Võigemast

Anna oma hääl ja toome võidud koju, sest parim meelelahutus algab Kolmes!

Kommentaarid puuduvad