Muusikud Silvia Ilves ja Marcel Kits on taas teineteist leidnud

uudised.ee

Kuigi mõne nädala eest kuulutas tšellist Silvia Ilves, et on oma armastuse, kolleegi ja tšellisti Marcel Kitse vabaks andnud, on nad jätkuvalt koos, vahendab Kroonika.

Silvia esitles just Instagramis, kuidas Marcel koos tema ja lastega lõunalauas istus, samuti on kadunud Facebookist naise emotsionaalne teadaanne lahkumineku kohta. Paaril täitus aasta suhte algusest ning peagi annavad nad koos ka ühise kontserdi Tallinna Keelpillifestivalil.

Silvia püüab edaspidi oma avalikkusele jagatud emotsioone taltsutada: “Kuigi olen loomult isiksus, kes armastab jagada rõõmu ja muresid. Igas suhtes esineb raskeid hetki. Me saime sellest üle, mis tugevdas meievahelist läbisaamist.”

Refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad