Piret Järvis-Milder tegi tütrega esimese lennureisi: Millil oli lennukis palju uudistamist ja tegemist

uudised.ee

Reisimine on tasapisi taastumas ja oma esimese lennureisi sai kirja ka Piret Järvis-Milderi ja Egert Milderi pisike tütar Milli. Nimelt sõitis pere puhkama Portugali, vahendab Kroonika. 

„Millil oli lennukis palju uudistamist ja tegemist ja lendu tõustes tegi ta ka üsna pika uinaku, nii et need neli tundi õhus kulusid sõna otseses ja kaudses mõttes lenneldes,“ rõõmustab Piret. Reis viis pere esmalt Lissaboni, siis Sintrasse ja lõpuks Algarve päikeserannikule, ja kõik kulgeski rahulikult.

„Kõiksugu piirangud muutuvad pidevalt, aga Portugali sisenedes pole enam karantiinikohustust ning poed ja toidukohad on avatud. Maski kandmine on siseruumides endiselt nõutud, aga õues oma inimeste seltsis liikudes võib ilma olla.“

Refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad