Sandra Ashilevi rasedus kulgeb kergelt: seekord tahan väga palju värsket ja puhast toitu süüa

uudised.ee

Laulja, näitleja ja modell Sandra Ashilevi saab peagi teise poja emaks. „Rasedus on olnud kerge, olen üritanud olla võimalikult aktiivne. Teen joogat, kõnnin palju ja käin Pilatre trennis, toitumist muutnud ei ole. Millegipärast lihtsalt seekord tahan väga palju värsket ja puhast toitu süüa,“ jutustab beebiootel Sandra Ahilevi Kroonikale.

„Vennaga on tal päris suur vanusevahe – peaaegu kolmteist aastat. Kris Prendon on armas ja toetav. Ta väga ootab pisikest venda. Ilmselt oli ta juba maha kandnud mõtte, et temast suur vend võiks saada,“ räägib Sandra ja lisab, et beebi oli planeeritud nagu ka tema esimene laps. Mul on hea meel, et vahe jäi nii suur, sest nüüd on üks abiline juures.

Refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad